Over mij


Wie ben ik

Tijd om mezelf voor te stellen.  Ik ben Kitty de Nijs, woon in Veenendaal en ben moeder van twee volwassen kinderen, die inmiddels al hun eigen gezin hebben. Ik vind het heerlijk om met jongeren te werken en doe dat vanuit passie. Een luisterend oor en humor maken dat er al snel een klik is. Het is fijn als jongeren met plezier bij mij komen en ook blij weer weggaan na een afgerond traject.

Achtergrond

Mijn hele leven heb ik in het onderwijs gewerkt. Als vakdocent Lichamelijke Opvoeding in het VO en leerkracht groep 4 t/m 8 in het basisonderwijs. De laatste 12,5 jaar was ik vakdocent Nederlands op een VMBO en mentor van zgn. ‘zorgklassen’ (leerlingen met leerachterstanden), zorgcoördinator, leerlingbegeleider, vertrouwenspersoon en rechterhand van de Ambulant begeleider Cluster 4 (zgn. rugzakleerlingen met ADHD, PDD-NOS, Autisme etc.).

Specialisatie

De laatste jaren ben ik me specifiek gaan toeleggen op verdieping in individuele coaching van jongeren en hun ouders. Hiervoor haalde ik het diploma Jongerencoach aan het Atma Instituut (Post HBO Registeropleiding voor professionals). Voor verdieping in coaching pubers, leerbegeleiding en opvoedbegeleiding volgde ik nog aanvullende opleidingen.
Ik ben ingeschreven bij de SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).