Reviews


2016-2017

“Ik heb twee kinderen (9 en 10 jaar) en in december 2016 kwam ik in contact met mevrouw Kitty de Nijs om de Ik leer leren module thuis te volgen. De kinderen kregen individuele begeleiding volgens de afspraken van het behandelplan. Tijdens het traject zou steeds gekeken worden in hoeverre de aanpak effectief was en of de doelen werden behaald. Ook kon het behandelplan aangepast worden. De begeleiding vond plaats thuis bij de kinderen. Wij hebben geleerd hoe wij plannen en effectief kunnen werken en studeren. Top. Hartelijk dank mevrouw Kitty. Met vriendelijke groeten, Amir Al Itejawi.”

2017-2018

“Wij willen je hartelijk bedanken voor de energie en moeite die je in de lessen met onze zoon (13, brugklas havo/vwo) hebt gestoken. Hij vond jouw training echt goed en is ermee aan de slag gegaan. Fijn dat te zien. Wij konden merken dat je het met passie doet en niet iemand bent die steeds op de klok kijkt. Wij als ouders gaan jouw tips van ‘positieve benadering’ t.o. hem toepassen. Wij zullen je zeker aanbevelen. Als er meer hulp nodig is, weten we je te vinden Kitty. Bedankt! Birgit”

“Onze dochter (15, 3 vwo) had problemen met concentreren en plannen. Zij is de training Ik leer leren gaan volgen bij Kitty en dit is zeer goed bevallen. Kitty geeft echt vertrouwen en neemt alle tijd om te helpen.”

“Kitty heeft afgelopen schooljaar onze zoon Jan (15 jaar, havo 4) een aantal maanden begeleid. Eerst een ‘ik leer leren’ training en daarna nog een aantal coaching sessies. Voor de start van het traject stond Jan er niet goed voor en was het plezier in school tot een dieptepunt gedaald. De training heeft Jan goed geholpen om het leren anders aan te pakken en dat zag je al snel terug in zijn cijfers. Eindelijk werd hij beloond voor de tijd en moeite die hij erin stopte. In de coaching sessies daarna hebben Kitty en Jan gesprekken gehad en oefeningen gedaan om meer vertrouwen te krijgen in zichzelf en hoe om te gaan met moeilijke situaties. De sessies hebben Jan geholpen om in te zien dat hij er mag zijn en dat school niet alleen maar stom is. Ook wij als ouders hebben met Kitty gesproken over hoe we beter kunnen communiceren met Jan zonder in verwijten of moeilijke situaties terecht te komen. Jan heeft het schooljaar positief afgesloten en is overgegaan naar havo 5. We zijn Kitty dankbaar voor haar ondersteuning en voor de mooie inzichten die niet alleen Jan, maar ook wij als ouders, hebben gekregen.”

2019

Beste Kitty,
Bedankt voor de fijne gesprekken en de goede hulp.
Ik heb er heel veel aan gehad.
Ik denk niet dat zonder de hulp ik hier nu zo positief invulling kan geven aan mijn leven.
Ik ben je zeer dankbaar

Vriendelijke groet,
………, (jongen 16 jaar)